Selecteer een pagina

Internet of Things (IoT) is het verbinden van apparaten met machines met internet om gegevens te kunnen uitwisselen. Voorbeelden zijn slimme thermostaten, energiemeters, (productie)machines, gebouwtoegangssystemen maar ook (sport)kleding of pacemakers. Op donderdag 8 november organiseert het Huis van de Brabantse Kempen in samenwerking met Brainport Development en Innovatieplatform de Kempen een themabijeenkomst voor mkb’ers over dit onderwerp. Wat gaat het voor een gemiddeld mkb-maakbedrijf betekenen?

Tijdens deze bijeenkomst komen recente ontwikkelingen van sensoren en de toepassingen aan bod. U wordt bijgepraat door Georgo Angelis van het High Tech Systems Center van de Technische Universiteit Eindhoven en Siegfried Schulze van Smart Solutions Technologydie aan de hand van een interactieve opstelling een demonstratie geeft in sensortechnologie.

Deze workshop mag u niet missen als u geïnteresseerd bent in wat sensoring en IoT voor een mkb-maakbedrijf kan betekenen. U bent van harte welkom. Deelname is gratis! De presentatie van Siegfried Schulze is in het Engels.

Programma
15.30 uur Inloop met koffie/thee
16.00 uur Welkom
16.10 uur Georgo Angelis – High Tech Systems Center TU/e
16.40 uur Siegfried Schulze – Smart Solutions Technology
17.30 uur Netwerken met borrel

U kunt zich aanmelden via deelname@brabantsekempen.eu onder vermelding van ‘Themabijeenkomst’, uw naam, organisatie en aantal personen. De bijeenkomst wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 3 in Hapert. (Infocentrum Kempisch Bedrijvenpark en tevens de nieuwe locatie van het Huis van de Brabantse Kempen).