Selecteer een pagina

Pius X-College, Tuinstraat 1-3 in BladelVrijdag 19 januari 2024Wat: MEET & MATCH en BIJBAANTJESMARKT
Wanneer: Maandag 13 november 2023
Tijd: 10.00-12.00 uur Meet & Match
Tijd: 12.30-14.00 uur BijbaantjesMarkt
Waar: Pius X-College, Tuinstraat 1-3 in Bladel

Ontmoet de vmbo, havo en vwo-leerlingen van het Pius X-College en enthousiasmeer hen voor jouw bedrijf(stak)! Van techniek tot zorg, en van horeca tot groen, alle ondernemers zijn welkom.
In samenwerking met het voortgezet onderwijs organiseren we op 19 januari 2024 op het Pius X-College alweer de 6e Meet & Match van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP). We hebben hierbij plaats voor bedrijven aan de tafelgesprekken met leerlingen en docenten.
Aansluitend start de unieke KOP BijbaantjesMarkt. Jongeren maken op hun school kennis met jouw bedrijf en kunnen meteen solliciteren op een bijbaantje. De 1e editie leverde alle 35 aanwezige bedrijven een of meerdere nieuwe arbeidskrachten op die vakantiewerk of een bijbaantje vervullen! Meld je dus snel aan, we hebben plaats voor maximaal 50 ondernemers.
Beide events vragen (nagenoeg) geen voorbereiding, het KOP begeleidt je bij je deelname.

Programma

9.30 uur Inloop
10.00 uur Welkom door Pius X-College en Fleur Besters (programmamanager Talentontwikkeling KOP)
10.15 uur Video KempenTech
10.20 uur Keynotes ‘Succes in je werk’ door onder andere Van Ham Tenten en Podia
11.00 uur Meet & Match-gesprekken A.d.h.v. stellingen gaan leerlingen, bedrijven en docenten aan tafel met elkaar in gesprek.
11.30 uur Delen tips en tops
12.00 uur Einde bijeenkomst
12.00 uur Lunch
12.30 uur Start BijbaantjesMarkt Pius X-College
14.00 uur Einde BijbaantjesMarkt

Aanmelden
• Aanmelden voor de *Meet & Match via deze link vóór 12 januari (let op: beperkt plaats!)
• Aanmelden voor de **Bijbaantjesmarkt via deze link vóór 12 januari.
• Meet & Match 10.00 uur-12.00 uur / BijbaantjesMarkt 12.30-14.00 uur

Voor wie?
Voor alle ondernemers in de Kempen die KOPpartner of KOPsponsor zijn.
Deelname aan de Meet & Match is gratis voor partners van het KOP, zij krijgen ook voorrang bij overschrijving van het aantal deelnemers. Bent u nog geen partner, dan kun u dat hier worden. Leden van de ondernemersverenigingen BOC, OVBRM, OBGB, VICV en OE die nog geen partner zijn van het KOP, kunnen gratis éénmalig kennismaken met een KOPpartneractiviteit.

Vragen
Voor vragen kun je vooraf altijd contact opnemen met Fleur Besters fleur@hetkop.nl, programmamanager Talentontwikkeling KOP of Ellen Keeris, ellen@hetkop.nl, Officemanager KOP.

* Wat is een Meet & Match?
Samen met een andere ondernemer ga je met leerlingen en docenten aan tafel en a.d.h.v. stellingen met elkaar in gesprek over het thema: ‘Succes in je werk’. Leerlingen vertellen hoe zij dit zien en visa versa. We bieden je de kans om te ervaren hoe jongeren denken over bepaalde onderwerpen die mogelijk voor jou van belang zijn als ondernemer. Ook leren jongeren jouw bedrijf kennen. Wie weet levert het een stage op!

**Wat is een BijbaantjesMarkt?
Dit is een markt waar bedrijven jongeren kunnen werven voor een bijbaantje. We willen de markt zo praktisch mogelijk houden, dus je hoeft geen complete stand op te bouwen. Het idee is (vooral) dat de jongeren zien van welk bedrijf je bent en wat ze bij jou gaan doen. Gaan ze bij jou iets maken? Misschien kun je passend gereedschap meenemen of een voorbeeld hoe iets in elkaar gezet moet worden. Suggesties: banner, flyers, goodies, sollicitatieformulieren, pennen. Bij je aanmelding moet je vragen beantwoorden over je bedrijf. Die zijn eerder gesteld door jongeren. Wij zorgen dat de Q&A’s van jouw bedrijf op een A4 samengevat zijn. Deze komen bij je stand te liggen.
Opbouwen kan tussen 11.30-12.30 uur. Neem je ook deel aan de Meet & Match kun je opbouwen om 12.00 uur.