Selecteer een pagina

Oplossingen en inspiratie tijdens ‘Brabant Werkt: Inclusief’

Noord-Brabant, de economische motor van Nederland, waar we niemand langs de kant laten staan. Op donderdag 24 november stropen we de mouwen op om met elkaar echt alles uit de huidige arbeidsmarkt te halen. Dat doen we inclusief: met Twan Huys, minister Carola Schouten en genodigden uit bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en de sociaal ontwikkelbedrijven.

Brabant is niet alleen de economische motor, we willen ook de meest inclusieve provincie van Nederland zijn. Wij doen er alles aan om de afstand tot de arbeidsmarkt voor zoveel mogelijk mensen te verkleinen. Hoe we dat doen en welke kansen dat oplevert voor jou, dat ontdek je op 24 november. Het wordt een dag vol concrete oplossingen en inspirerende voorbeelden.

’s Middags zijn er talloze inspirerende presentaties en workshops. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk. Ook vanuit KempenPlus/UWV wordt er een interessant programma samengesteld. Daarnaast verzorgen collega’s uit het district verschillende workshops die zeker interessant zijn om bij te wonen.

Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan via de website www.brabantwerktinclusief.nl en gebruik de inlogcode BWKB05.

We zien je graag op 24 november!