Selecteer een pagina

– OPHAALSERVICE –

JANUARI T/M JUNI 2023

Pallets rond slingerend ….……. opgestapelde pallets tegen de omheining geplaatst…… onnodige risico’s m.b.t. inbraak- en brandveiligheid én de daarbij behorende verzekeringen….…….een rommelige en onverzorgde indruk voor uw bezoekers en passanten…….gebruikte pallets …..……. we worden er doorgaans niet veel vrolijker van. Hoog tijd dus dat we vanuit een collectieve benadering met een praktische en duurzame oplossing komen.

En dat gebeurt! Vanaf januari 2023 is de door OVBM & ISK geïnitieerde pilot t.b.v. pallet inzameling van start gegaan, waarbij lokale ondernemers pallets inleveren op de daarvoor aangewezen locatie. We zijn blij te melden dat inleveren vanaf maart nog gemakkelijker wordt gemaakt door de OPHAALSERVICE!

Alle OVBRM, ISK leden én niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan de pilot die nog loopt t/m 30 juni 2023. Last van rondslingerende pallets? Inleveren kan op vaste inlevermomenten bij Truckwash Reusel én door gebruik te maken van de ophaalservice. Doe mee en meld je aan!

Uw voordelen bij deelname:
– Verbetering esthetiek van uw bedrijfspand door het wegnemen van “rommel rond de deur”
– Verminderen inbraakgevoeligheid
– Vergroten brandveiligheid
– Voldoen aan relevante wet- en regelgeven én polisvoorwaarden (brand)verzekering
– Kosteloos afvoeren van pallets en pallethout.

Ophaalservice:
Moeite om de pallets te vervoeren naar de inleverlocatie? Meld u aan voor de ophaalservice! Op 1 april, 29 april, 27 mei en 1 juli zal er met geschikt vervoer rondgereden worden om pallets op te halen op de door u gewenste locatie (binnen gemeentegrenzen Reusel- de Mierden). Hiervoor kunt u aanmelden per mail aan suzanne@iskempen.nl (a.u.b. min. 3 werkdagen vooraf). Na aanmelding zal contact met u worden opgenomen voor nadere afstemming. Ophalenservice inzetten binnen aangrenzende gemeenten? Neem contact met ons om mogelijkheden te verkennen.

Inleveren bij Truckwash Reusel:
Aan de Hofstede 9-11 te Reusel (Truckwash) kunt u a.s. 31 maart, 28 april, 26 mei en 30 juni tussen 10.00 en 12.00 uur kwalitatief goede pallets achterlaten op de hiervoor gemarkeerde plaats. Daarnaast is er een container aanwezig waarin u beschadigde pallets kunt inleveren. Ook hiervoor graag vooraf aanmelden per mail aan suzanne@iskempen.nl.

Kosten:
Meedoen is geheel kosteloos. Dit wordt mogelijke gemaakt door vaste ISK partner P. van Erp containers en FAES.

Let op!: Het betreft uitsluitend de inlevering van pallets en pallethout. U wordt vriendelijk doch nadrukkelijk verzocht om géén ander materiaal in te leveren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur OVBRM & ISK