Selecteer een pagina

Al enkele jaren organiseren wij ondernemersbezoeken die bedoeld zijn om elkaar te leren kennen als collega-ondernemers, maar ook om kennis te maken met elkaars bedrijven, informatie uit te wisselen en actuele thema’s te bespreken. Er worden groepen samengesteld van maximaal 6 personen die elkaars bedrijven bezoeken waarbij de deelnemers verspreid zijn over de 4 aangesloten ondernemersverenigingen t.w. Eersel (OE) Bladel (OBGB), Reusel-De Mierden (OVBRM) en Bergeijk (BOC/POB). Bij de indeling wordt goed gekeken naar de diversiteit in de groep, zowel qua locatie als werkgebied. De groep ondernemers bezoekt elkaars bedrijven een aantal keren (roulerend).

De bezoeken worden in principe gepland op maandag tussen 17.00 en 19.00 (maar daar kunnen de groepen uiteraard zelf afwijkende afspraken over maken). Na aanmelding worden de groepjes gevormd en wordt per groep 1 persoon gevraagd om als aanspreekpunt te functioneren en het eerste bezoek te organiseren.

Omdat we spoedig de groepen willen formeren, graag uw aanmelding uiterlijk 30 september a.s. naar info@ovbrm.nl onder vermelding van:
Naam bedrijf: Naam deelnemer: Functie deelnemer: Branche: Emailadres: Mobiel telefoonnummer: