Selecteer een pagina

Vandaag (2 juli 2020) is de overeenkomst getekend met Labutech Deursystemen voor de verkoop van een zichtkavel op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Het bedrijf gaat zich vestigen op een prominente locatie aan de Provincialeweg en start binnenkort met de bouw.

Labutech Deursystemen is gespecialiseerd in plaatsing en onderhoud van allerlei deursystemen zoals bedrijfsdeuren, garagedeuren, industriële deuren en openslaande deuren op maat. Het bedrijf is al 30 jaar actief en heeft acht medewerkers.

In het nieuwe pand is er ruimte voor een moderne showroom, opslag en kantoor- en ontvangstruimte. Het bedrijf verhuist eind 2020 naar het nieuwe pand. Het gebouw is ontworpen door Van Dun Advies en wordt gebouwd door aannemersbedrijf Van der Sande uit Lage Mierde.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein van 12,5 hectare in Reusel. Van het bedrijventerrein is  inmiddels 55% verkocht. Er zijn nog een aantal zichtkavels beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.kleinehoeven.nl.