Selecteer een pagina

Iedereen in Nederland moet kunnen lezen, schrijven, rekenen
en omgaan met een computer. Alleen met voldoende taal- en digitale vaardigheden kunnen mensen meedoen én mee blijven doen in de huidige samenleving.

De kernpartners van het DigiTaalhuis in Reusel-De Mierden en Bladel bundelen de krachten om dit te bereiken in deze gemeenten. We hopen samen met u en andere organisaties laaggeletterdheid te verminderen en aan te pakken.

We nodigen u graag uit voor de opening op woensdag 9 september a.s. Het programma is volledig digitaal en start om 14.00 uur, we sluiten om uiterlijk 15.00 uur af. In dit interactieve programma maakt u kennis met het gloednieuwe DigiTaalhuis en leert u meer over laaggeletterdheid vanuit verschillende oogpunten. Zo hoort u het verhaal van een huidige cursist en kunt u deelnemen aan een mini workshop over laaggeletterdheid.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Macha via m.mathijssen@bibliotheekdekempen.nl.

Iedereen is welkom bij de opening. We willen u dan ook vragen deze uitnodiging door te sturen naar mogelijk geïnteresseerden. Wilt u het liever niet digitaal volgen en graag op locatie kijken met anderen? Meld je dan aan via 06-33590936.

Eind augustus ontvangt u meer informatie met daarbij de link naar het platform. In de tussentijd wens ik u een hele fijne zomer en graag tot dan, namens alle partners,

Met vriendelijke groet,

Macha Mathijssen

Coördinator DigiTaalhuis Bladel, DigiTaalhuis Reusel-De Mierden en DigiTaalhuis Bergeijk.