Selecteer een pagina

Heuveling Metaal BV, is al ruim 40 jaar een toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaal- en kunststofsector.

Vanaf augustus 2019 zijn we verhuisd naar ons nieuw bedrijfspand aan de Hofstede 16 in Reusel, waar we diverse nieuwe machines in productie hebben genomen.

Materialen die we verwerken zijn alle staalsoorten zoals, RVS, Staal, Aluminium, Brons en Messing. Maar ook kunststoffen, zoals POM, HMPE en Nylon.

Wij zijn gespecialiseerd in het draaien, frezen en kotteren van metaal en kunststof producten.

Wij realiseren alle denkbare onderdelen voor machines en andere producten, of het nu gaat om series of enkelstuks, Heuveling Metaal denkt met u mee en neemt het volledige productieproces uit handen.

Hoofdzakelijk leveren wij onderdelen op klantspecificatie van enkel stuks tot middelgrote series. Naast het vervaardigen van onderdelen of samenstellingen geheel op specificatie van onze klanten, beschikken we over een ruime ervaring in het constructief oplossen van diverse technische vraagstukken, zodat wij samen met de klant kunnen komen tot een specifieke klantgerichte oplossing.

Wij werken met een klein en gezellig team, die weet waar ze aan werken!

Heuveling Metaal BV
Hofstede 16
5541 SJ Reusel

0497 381 881
infoheuvelingmetaal.nl

www.heuvelingmetaal.nl