Selecteer een pagina

Even los van alle strakke werkafspraken en een ontspannen inspanning met collega-ondernemers uit de gemeente Reusel-De Mierden was het centrale thema voor het zomeruitje van de OVBRM.

Met de zon in de rug vertrokken ruim 50 leden en partners op 21 juni per huifkar vanuit Reusel naar Esbeek. Na een korte introductie en een versnapering werd er in drie groepen deelgenomen aan een uiterst professionele golfclinic. Een aantal leden is reeds in bezit van een GVB en zij liepen gezamenlijk een flight. Tijdens het golfen was er soms al gelegenheid om met elkaar te praten over alle ondernemerszaken en hier en daar ontstonden verrassende gesprekken. Vanaf de golfbaan vertrok de huifkar naar Hooge Mierde waar een uitstekend buffet stond te wachten. Op het sfeervolle buitenterras was hierbij voldoende gelegenheid om elkaar te informeren en inspireren. Als laatste stopte de huifkar weer in Reusel voor de laatste ronde van de dag, een toetjesbuffet en afsluitende borrel.Kortom, een zeer geslaagde dag en iedere deelnemer kon de dag daarop met nieuwe energie weer verder werken aan de eigen onderneming.

Ondernemers uit de gemeente Reusel-De Mierden zijn van harte welkom bij de OVBRM. Neem een kijkje op de website of stuur een mail naar info@ovbrm.nl