Selecteer een pagina

Jongeren enthousiasmeren om te gaan werken bij de industriële bedrijven in de Brabantse Kempen

Er is een krapte op de arbeidsmarkt binnen de industriële sector en een grote vraag naar nieuwe werknemers. Vanuit de Brabantse Kempenregio zijn Gemeente Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Bergeijk een project gestart waarbij we aan jongeren willen laten zien dat er in de Kempen veel innovatieve en interessante werkgevers zijn.

Daarvoor gaan we samen met studenten van het Sint Lucas eind mei 2018 een korte promotiefilm opnemen. In deze film willen we 14 MKB-bedrijven (vanuit Gemeente Reusel-De Mierden, Bergeijk, Bladel en Eersel) uit de industriële sector zich laten presenteren.

Deze film wordt de komende twee jaar gebruikt om de jongeren te enthousiasmeren om stage te lopen of te gaan werken bij de industriële bedrijven in de Brabantse Kempen. De film wordt geplaatst op social media zoals o.a. Snapchat, Facebook, YouTube en LinkedIn. Daarnaast kan in alle mediauitingen op Gemeentepagina’s, websites (van ondernemersverenigingen), lokale kranten, etc. worden verwezen naar deze film.

De studenten van het Sint Lucas zullen een halve dag nodig hebben voor het filmen per bedrijf. Mogelijk wordt u tijdens het filmen geïnterviewd of worden er sets opgebouwd. De film wordt achteraf aan u verstrekt en deze mag u ook gebruiken voor eigen doeleinden. Van de deelnemende bedrijven vragen we een financiële bijdrage van € 20 (die zal worden gebruikt voor de eventuele reiskosten van de studenten).

Heeft u interesse? Neem dan contact op met wvdpol@brabantsekempen.eu of 0497- 512273.
Aanmelden kan tot 19 april.