Selecteer een pagina

Het ondernemerschap vraagt om een gedegen voorbereiding, die veel tijd, geld en problemen kan besparen. Provincie Noord-Brabant en het Huis van De Brabantse Kempen willen de startende ondernemers in de Kempen daarom een handje op weg helpen.

In februari 2019 starten zij weer met een cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio. De lessen worden praktijkgericht gegeven met behulp van ervaren ondernemers die langs komen en de deelnemers uitdagen om inzicht te krijgen in het opstellen van een ondernemingsplan en nadenken over onderwerpen als marketing, communicatie, verkoop bevorderende technieken, risicospreiding en financiën.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tien praktijkgerichte workshopavonden
  • Begeleiding door een coach
  • Netwerkbijeenkomsten

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie en de inzet van deskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts 302,50 euro incl. BTW. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

Meer informatie?
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met het Huis van de Brabantse Kempen via wvdpol@brabantsekempen.eu of 0497-512273