Selecteer een pagina

In de Brainport regio is veel werkgelegenheid en werkgevers hebben moeite om voldoende geschoold personeel te vinden. Als u dit herkent is dit uw kans. Want tegelijkertijd is er een potentieel aanbod. Dit betreft mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, zoals statushouders, mensen met een arbeidsbeperking en mensen zonder startkwalificatie. Hierbij is sprake van een mismatch tussen vraag en aanbod die gezamenlijk wordt aangepakt.

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) participeert daarvoor mede in samenwerking met haar partners Summa College en KempenPlus in het programma “Duurzame inzetbaarheid”, dit om kandidaten en werkgelegenheid aan elkaar te koppelen. Samen met werkgevers zoeken wij naar de juiste match. Het KOP is de uitdaging aangegaan om de komende vier jaar, 200 mensen binnen dit programma aan een baan te helpen. In 2019 is de pilot voor een baan in de techniek, met een plaatsing van 23 mensen succesvol geweest.

Voor een vervolg op deze pilot nodigen wij werkgevers uit, in de sector Logistiek en/of werkgevers die een ‘logistieke’ vacature hebben, voor de bijeenkomst op donderdag 6 februari van 08.00 tot 10.00 uur. Geïnteresseerd?

Meld u en/of een collega hier aan voor de bijeenkomst

Wij willen die ochtend inhoudelijk ingaan op de belangrijkste doelstellingen binnen het programma “Duurzame Inzetbaarheid” en het traject wat wij komende maanden graag met u willen doorlopen. Ter voorbereiding is er van onze kant behoefte aan het verkrijgen van een goed beeld van uw behoefte.  Graag zouden wij van u een globale schets verkrijgen van de eisen (taken en werkzaamheden) die u aan een logistiek medewerker binnen uw onderneming stelt. Graag zouden wij deze informatie voorafgaand aan de bijeenkomst van u per mail ontvangen. U kunt deze input mailen naar lonneke@hetkop.nl.

Ik stel het op prijs u te mogen ontmoeten zodat we er gezamenlijk een mooi en succesvol project van kunnen maken.

Met hartelijke groet, mede namens onze partners Summa College en Kempenplus.

Hans van den Dungen Voorzitter Kempisch Ondernemers Platform