Selecteer een pagina

Een avondje bowlen, een potje kaarten, een borreltje in de kantine. Waarschijnlijk heb je wel eens zoiets gehad van: “Wat zullen we nu eens gaan doen met de collega’s?”

Daar is de Grootste VrijMiBo (VrijdagMiddagBorrel) van de Kempen het antwoord op! In samenwerking met Elsom Winterfestival organiseert JAMwerkt.nl een middag en avond vol live muziek, smaakvolle hapjes en Brabantse gezelligheid om samen met je collega’s te proosten op het eind van de werkweek.

“Na 2 jaar achter elkaar te hebben samengewerkt op Elsom Open Air, kwamen we op het idee om tijdens het WinterFestival iets moois te organiseren voor bedrijven en collega’s in de Kempen”, aldus Ruud Schippers, oprichter van JAMwerkt.nl. Een evenement gericht op collega’s in de Kempen was er namelijk nog niet, maar met de Grootste VrijMiBo van de Kempen wordt daar verandering in gebracht. “Voor bedrijven is het ideaal, omdat je het kan zien als een personeelsfeest waar je zelf verder niets voor hoeft te regelen. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat collega’s onderling samen eens een leuke avond willen organiseren. Zij zijn natuurlijk ook van harte welkom!”

De tickets worden aangeboden in drie verschillende bedrijfspakketten. De grotere pakketten bevatten ook munten en promotiemogelijkheden op de avond zelf. Ook zullen er regular tickets worden aangeboden voor de kleinere bedrijven die zin hebben in een avondje uit. Alle tickets zijn inclusief smaakvolle hapjes én geven tevens toegang tot het Elsom Winterfestival op de vrijdagavond. Echter dien je met dit ticket wel uiterlijk om 18:30u binnen te zijn.

Voor meer informatie en het voorlopige programma verwijzen wij u graag naar www.grootstevrijmibo.nl. Binnenkort zullen de artiesten bekendgemaakt worden, waaronder een grote band die onder een breed publiek in Nederland bekend is!

Wanneer: 15 november 2019
Tijd:
16:00 – 01:00u

Waar: Evenemententerrein Wilgenspot, Reusel

Ticketprijs: €14,50