Selecteer een pagina

Het is weer die tijd van het jaar! Terwijl de zomer haar intrede doet en de haring op zijn allerbest is, vindt het meest sprankelende netwerkevenement van de Brabantse Kempen plaats: de ARMADAS – VICK HaringParty.

Dit is hét B2B netwerkfestijn waar ondernemers en politici in onze regio simpelweg niet mogen ontbreken!

Samen met jouw partner en connecties kun je in een ontspannen sfeer andere gedreven ondernemers en politici ontmoeten. Want, zoals het gezegde luidt: “Wanneer geweldige mensen samenkomen, gebeuren er prachtige dingen.”

Kom de allereerste nieuwe haring van dit seizoen proeven in de weelderige tuin van Restaurant Crijns in Bladel. Maar maak je geen zorgen als vis niet jouw ding is, want er zijn ook tal van andere smakelijke hapjes om jouw smaakpapillen te verwennen.

De HaringParty is het laatste VICK-evenement voor de zomer, waar je kunt netwerken, bijpraten en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de Brabantse Kempen. Maar bovenal is de ARMADAS – VICK HaringParty een plek waar je vrijblijvend en ongedwongen kunt converseren, in een sfeer van openheid en oprechte gesprekken. Onder het genot van een goed glas wijn en heerlijke gerechten verloopt dit bijzonder voortreffelijk.

Uiteraard hebben we ook gezorgd voor ‘toepasselijke’ muziek om de feestelijke sfeer compleet te maken!

LOCATIE:
Restaurant Crijns
Sniederslaan 121
5531 EK  BLADEL

DATUM EN TIJD:
Vrijdag 16 juni 2023, ontvangst 16:00 uur.

PROGRAMMA:
Op deze 14e (!) editie kiezen we ook de winnaar van de ‘Zilveren Haring 2023’. Onze lokale ondernemersverenigingen nomineerden voor het VICK 3 Kempische ondernemers met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en/of diensten. De nominatievoorwaarden waren heel breed gesteld: dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

Aan het kwaliteitsniveau van de kandidaten ligt het niet, het wordt een moeilijke keuze:

Peeters Technical Solutions – Reusel (voorgedragen door OVBRM);

Tech2B – Bladel (voorgedragen door OBGB);

TerSpegelt – Eersel (voorgedragen door Ondernemend Eersel).

Welke talentvolle Kempische ondernemer dit jaar deze prestigieuze prijs in ontvangst neemt, hangt af van jouw stem op de ARMADAS – VICK HaringParty!

PARKEREN:
In verband met de te verwachten grote opkomst, kun je je auto parkeren op de parkeerplaats van scholengemeenschap Pius-X college, Tuinstraat 1 in Bladel. je wordt vervolgens in mooie exclusieve auto’s, verzorgd door Van Hooff BMW Veldhoven, naar restaurant Crijns gebracht.

AANMELDING EN DEELNAME VOOR LEDEN
In verband met de hoeveelheid haring en snacks ontvangen wij graag een bevestiging of je daadwerkelijk aanwezig bent. Aanmelden kan via secretariaat@vick.nl.
Aangemeld, maar toch verhinderd? Graag een mailbericht of een bericht naar (06) 23 56 53 12.

INTRODUCEES EN GASTEN
Het is mogelijk om de ervaring van dit geweldige VICK-event gratis te delen met je partner of zakelijke relatie. Je meldt jouw introducees aan door contact op te nemen met Jeanine: secretariaat@vick.nl.
Vanwege het open karakter van het event is de drank tegen betaling. Leden ontvangen een aantal munten

GEINTERESSEERDEN
Ken je binnen jouw netwerk zakelijke relaties die in De Kempen wonen of opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met het VICK. Aanmelden kan via secretariaat@vick.nl

Mis dit bruisende evenement niet en voeg je bij ons op 16 juni bij Restaurant Crijns in Bladel. Samen creëren we een onvergetelijke middag/ avond vol connecties, inspiratie en gezelligheid.

We kijken ernaar uit om jou daar te verwelkomen!

 

Het VICK BEDANKT!