Selecteer een pagina

Bijeenkomst voor ondernemers en medewerkers.

Cybercrime is helaas voor veel mkb-ondernemers een toenemend probleem. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatieschade. Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt.

Digitaal Veilig In deze workshop leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren.

Deze training wordt u gratis aangeboden door de gemeente Bladel, Gemeente Reusel-De Mierden, OBGB, OVBRM en het Centrum voor Criminaliteits- preventie en Veiligheid (het CCV). Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Wanneer: Dinsdag 8 oktober 2019
Tijd: 16:00 – 18:00 u
Waar: KempenPlus Raambrug 8, 5535 AG Bladel

Aanmelden:
Deelname is geheel kosteloos. Zorg dat u er bij bent en meld u voor dinsdag 1 oktober aan via een e-mail naar info@OBGB.nl met een kopie naar info@OVBRM.nl. Vermeld hierin uw bedrijfsnaam, persoonsnaam en contactgegevens.