Selecteer een pagina

Ooit begonnen we als een initiatief ter revitalisering van het bedrijventerrein Lange Voren, ondertussen zijn we binnen de gemeente Reusel-de Mierden uitgegroeid tot een waardevolle vereniging van een kleine negentig leden. Nu, 15 jaar later, benadrukken we dan ook dankbaar de reden van ons bestaan. Verbínden, dáár gaat het om. Samen, met elkaar, ondernemend en met de noodzakelijke bedrijvigheid.

Al vijftien jaar leren we van elkaar en mét elkaar. We inspireren. En dus bezochten we ter ere van ons jubileum VDL Bus en Coach in Valkenswaard. Samen met ruim vijftig aanwezige dames en heren genoten we van een enthousiaste rondleiding door de fabriek inclusief een presentatie met boeiende informatie. Inzet van mensen, indrukwekkende doorlooptijden evenals werkprocessen en testprocedures voor de productie van bussen bleken een leerzaam college. Samen met onze leden en partners genoten we dan ook van een leerzame en gezellige dag, die energiek per bus vanuit het Kerkplein in Reusel werd ingezet. De honger naar ondernemen werd verder gevoed dankzij een heerlijk afsluitend diner bij Lucas in Reusel. Een ideaal moment om -ook met degenen die later aansloten- bij te praten, te proosten en van elkaar te leren. Want, ondernemen is een hele onderneming.

Onze excursie van 23 januari jongstleden gaat de boeken in als een geslaagde jubileumbijeenkomst. De afgelopen vijftien jaar hebben we niet voor niets intensief samen gebouwd aan een solide ondernemersvereniging voor onze bedrijventerreinen. Onze missie is om scherp te blijven en te blijven bouwen met elkaar. ‘It always seems impossible until it’s done!’. Woorden van herkenning voor onze ondernemers! Deze quote van Nelson Mandela is voor het OVBRM dan ook een lovende zingeving voor de toekomst. Want, hoe moeilijk het ooit lijkt, samen krijgen we het voor elkaar!

Ondernemers, bedankt!!!!